Kava NANNI GOLD CAPPUCCINO 250G

Kava NANNI GOLD CAPPUCCINO 250G

COLOMBIA BARRIQUE RUM FERMENTATION

COLOMBIA BARRIQUE RUM FERMENTATION

COLOMBIA SUPREMO RIO MAGDALENA 18

Kava s prepoznavnim telesom, blago kislostjo ki spominja na kandirano sadje, zrele slive in posušene dateljne. Obstojni pookus nas spominja na temno čokolado in rezine.
2,40 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
9508

Država

Kolumbija

Regija

Huila

Plantaža

 

Nadmorska višina

1.600-1.900

Topografija

gričevje

Tip zemlje

Z dušikom bogate vulkanske prsti

Temperatura

20° do 30° C

Vlažnost

66-76%

Posebosti

V Kolumbiji pridelajo 10% vse kave na svetu.

Botanična vrsta

Arabika

Botanična sorta

Caturra, Typica, Colombia

Način gojenja

na soncu

Način obiranja

ročno

Čas obiranja

April in September

Način luščenja

Mokri način

   

Barva

Svetlo rjavo

Mešanice

Kave iz Kolumbije so večinoma v vsaki boljši kavni mešanici.

   

Opombe

Kava s prepoznavnim telesom, blago kislostjo ki spominja na kandirano sadje, zrele slive in posušene dateljne. Obstojni pookus nas spominja na temno čokolado in rezine.

cid:image001.png@01D46A49.227EA8F0

PRIPOROČILA, DA BO VAŠA KAVA NAJBOLJŠA: 1. Voda je večji del napitka, poskrbite, da bo čista in sveža. 2. Količina vode je odvisna od načina priprave: - turška kava 1 kavna skodelica, - espresso kava 0,3 - 0,5 dcl, - kafetiera 1 kavna skodelica, - filter aparat 2 kavne skodelice. 3. Gramatura kave: 1 čajna žlička oz. 6-8 g na porcijo. 4. Temperatura vode mora ostati pod vreliščem. 5. Sledite navodilom proizvajalca kavnega aparata oz. ostalih pripomočkov za kuhanje kave.
ETIOPIJA - REGIJA SIDAMO