FLAIR PRO 2 ČRN

FLAIR PRO 2 ČRN

FLAIR CLASSIC ESPRESSO MAKER

FLAIR CLASSIC ESPRESSO MAKER

FLAIR SIGNATURE ČRN

Elegantno. Podpis.
Flair Signature Series ima enake zmogljivosti kot Classic, vendar igro pospešuje v smislu lepote, sloga in elegance. Oba naša matirana bela in črna modela sta opremljena z našo bakreno prevlečeno bazo portafiltra, kar pomeni, da bo kateri od modelov osrednji del vaše kuhinje ali postaje za kavo.

Poleg tega so vsi modeli Signature serijsko opremljeni z našim merilnikom tlaka po meri, ki uporabnikom omogoča takojšnjo povratno informacijo in natančno pripravo piva za ciljanje na "Espresso Zone".

239,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
FLAIR SIGNATURE ČRN
Signature, Flair Espresso je korak naprej, stilsko, lepotno in estetsko dovršen. Vsak Flair Signature, tako v barvi kroma, mat črn ali bele barve z bakreno prevlečeno portafiltersko podlago Signature, bo osrednji del vaše kuhinje. Vsak Signature je ima kuhalno glavo iz nerjavečega jekla, portafilter brez dna 2 v 1 in prilagodljiv manometre za izdelavo najboljšega espressa. Nadgrajen je tudi z kompletom za meritev tlaka, ki zagotavlja, da je prav vsak espresso narejen pod konstantnim pritiskom med 6-9 BAR, točno tako kot mora biti za pravi espresso.  Neglede na to kateri Flair Signatur si izberete, ste lahko brez skrbi, da ste izbrali izdelek vrhunkse kvalitete, ki vam bo služil pri pripravi najbloljšega kavnega napitka, kjerkoli že boste. Ko izberete Flari Signatur izberete: prenosni espresso aparat, ki ne potrebuje elekrike okolju prijazen aparat  enostaven za čiščenje 5 letno garancijo na ročko, stojalo in kuhalno glavo