FLAIR SIGNATURE BELI

FLAIR SIGNATURE BELI

FLAIR 58

FLAIR 58

FLAIR NEO - BELI

Nova kontrola pretoka za enostavnejše kuhanje kave!

NEO je enostaven ročni espresso aparat, narejen za začetnike in vse, ki si želijo kar doma pripraviti dober espresso.

Skrivnost ročnega aparata NEO je v izpopolnjenem nadzoru pretoka vode v novem prenosnem filtru, ki nadzoruje pretok vode skozi mleto kavno torto in zagotavlja dovolj močan pritisk in čas ekstrakcije ne glede na kakovost zmletega kavnega zrna. Rezultat je vedno isti, odličen espresso, prekrit s polno kremo.

 

99,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
647213148251
Z NEO-m si pripravimo izredno okusno espresso kavico kar doma na enostaven in zelo poceni način. Aparat je rezultat večletnih preizkušanj različnih kavnih pripomočkov, od kafetier, pod aparatov in ostalih domačih kuhalnikov kave in željo, da naredimo aparat, ki nam na dostopen način pričara pravi espresso kar doma.
 
NEO je narejen, da je enostaven, okolju prijazen, stroškovno učinkovit in zabaven, vse to med tem ko kuha vrhunski espresso. Marca 2021, smo NEO nadgradili z novim prenosnim filtrom z novim nadzorom pretoka. Sedaj lahko uporabljate katerokoli kavno zrno, ga zmeljete s katerim koli kavnim mlinčkom želite in dobite vedno isti rezultat. Čudovit, okusen espresso prekrit s polno kremo.

 

Teža

aparat – 2,27 kg, kovček 0,8 kg

Dimenzija kovčka

32cm x 23cm x 8cm

Glava za kuhanje

Standard 

Kapaciteta rezervarja

60ml

Premer portafiltra

40mm

Max količina kave

40ml

Doziranje

17 gramov