SAN DOMINGO BARAHONA AAA 100g

SAN DOMINGO BARAHONA AAA 100g

GUATEMALA MARAGUGYPE 100g

GUATEMALA MARAGUGYPE 100g

GUATEMALA SHB TERESITA 100g

Kava z izrednim okusom, sladka kislina združuje prijetne sadne arome (breskev in posušene fige) s cvetličnimi notami. Pookus je obogaten z sladkimi niansami kakava.
2,50 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
9554

Guatemala je med kavnimi navdušenci izredno popularna država. V večini njeno gospodarstvo živi od kave in država tako zelo veliko pozornost namenja v dolgoročni razvoj in kakovost, ki se iz leta v leto kaže na izrednih pridelkih. SHB Teresita je ena od njih. Kavo gojijo na nadmorski višini med 1300 - 1700m v senci dreves.

Ima izreden okus, sladka kislina združuje prijetne sadne arome (breskev in posušene fige) s cvetličnimi notami. Pookus je obogaten z sladkimi niansami kakava.

PRIPOROČILA, DA BO VAŠA KAVA NAJBOLJŠA: 1. Voda je večji del napitka, poskrbite, da bo čista in sveža. 2. Količina vode je odvisna od načina priprave: - turška kava 1 kavna skodelica, - espresso kava 0,3 - 0,5 dcl, - kafetiera 1 kavna skodelica, - filter aparat 2 kavne skodelice. 3. Gramatura kave: 1 čajna žlička oz. 6-8 g na porcijo. 4. Temperatura vode mora ostati pod vreliščem. 5. Sledite navodilom proizvajalca kavnega aparata oz. ostalih pripomočkov za kuhanje kave.
GUATEMALA - REGIJA SANTA ROSA