PUERTO RICO 360 RESERVA 45g

PUERTO RICO 360 RESERVA 45g

Kava NANNI GOLD CAPPUCCINO 250G

Kava NANNI GOLD CAPPUCCINO 250G

Kava NANNI ESPRESSO GOURMET 250G

Najboljša mešanica izbranih kavnih zrn 100% ARABIKE (najboljša kavna zrna iz priznanih plantaž po svetu), ki premami vse kavne sladokusce.
6,65 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
9500

GOURMET je oznaka za najkvalitetnejše kave določenega področja, države oz. regije. V večini so to visokorasle Arabike,  gojene na plantažah izkušenih mojstrov. V sebi nosjio čudovite prepoznavne arome in okuse in jih le redko srečujemo v kavnih mešanicah, saj se v večini pripravljajo kot SAMOSTOJNE KAVE.


Združiti najbojše kave ni enostavno, podobno kot bi hotel združiti najboljše nogometaše na svetu v eno moštvo. Močne karakterje posamezne kave je treba med seboj uskladiti, tako da se arome in okusi med seboj povežejo in lahko odigrajo čudovito sinfonijo.


Nanni GOURMET je tako mehka z izjemnim telesom ter edinstvenimi sladkimi cvetličimi dišavami. V okusu zaznamo pražene manlje skupaj s pridihom karibskega ruma in temne čokolade ki v pookusu spominja na čokolado s prelivom kandirane pomaranče. Espresso kavna mešanica z izredno noto zagotovo ena najboljših na svetu!

GOURMET ARABIKE IZ JAMAJKE BLUE MOUNTAIN, MEHIKE, KOSTARIKE, GUATEMALE, NIKARAGVE, BRAZILIJE, ETIOPIJE, INDIJE