ROYAL GRINDER

ROYAL GRINDER

EL COMANDANTE NITRO BLADE BLACK

Prav gotovo eden najboljših ročnih kavnih mlinov na svetu, ki ne preseneča samo z dovršenim dizajnom, temveč tudi s tem za kar je sploh zamišljen. Mleti kavo do prfekcije.
279,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4260113435663
Comandante C40 MKIII Nitro Blade - mogoče najboljši mlin na svetu... Ponuja velk nabor natančnosti mletja, konstantno delovanje ter dovršen dizajn iz najbloljših materialov. Noži so rezultat dolgoletnih raziskav in implementacije različnih inovacij. Narejeni so iz nerjavečega jekla ojačanega z dušikom. Njihovi ostri robovi in izjemna stabilizacija omogočajo gladko in enakomerno mletje kavnega zrnja.

Mlinček nastavljamo s pomočjo inovativnega stikala pod noži. Rezultat mletja je izreden in zadovlji našim pričakovanjem za cel spekter kavnih pripravkov, tako za turško kavo kot druge alternativne priprave kave.

Mlinček ima unikatni dizajn in je sestavljen iz vrhunskim materialov, ki zagotavljajo zanesljivo in udobno uporabo. Ogrodje mlina je narejeno iz nerjavečega jekla, med tem ko je ročaj zaključen z držalom iz hrastovega lesa. Posoda za kavo je narejena iz stekla in drži 40 gramov kave.