Sadni čaj - MANGO TANGO

Sadni čaj - MANGO TANGO

Sadni čaj - KURKUMA LJUBI MANGO

Sadni čaj - KURKUMA LJUBI MANGO

6 MESEČNO KAVNO POTOVANJE

Katere države pridelujejo najboljšo kavo na svetu in katera kavna zrna imajo najbolj prepoznaven okus?Največje svetovne proizvajalke kave so: Brazilija, Kolumbija, Indonezija, Vietnam, Mehika, Etiopija, Indija, Gvatemala, Slonokoščena obala in Uganda, ampak ali so te države tudi v samem vrhu po kakovosti kavnih zrn? Ni nujno! Usedi se, sprosti se, prepusti se popeljati okusom najboljših kav na svetu. Ponujamo vam edinstveno priložnost, da preizkusite najboljše ter sveže pražene kave iz celega sveta in najdete najboljšo za vaš okus.

Da bo preizkušanje še bolj doživeto, vam podarimo KAFETIERO BREAK, priznanega italijanskega proizvajalca BIALETTI. Izbirate lahko tudi med ostalimi modeli, pri nakupu kafetiere in potovanja vam priznamo popust.

Izberite način mletja. Grobo mletje je primerno za pripravo v kafetieri ter domačem espresso aparatu.

29,00 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
pokusina1

6 mesečno popotovanje po svetu in državah pridelovalkah najkvalitetnejših kav. Preizkusili bomo 12 vzorcev najboljših kav, pogledali malo globje v skodelico in ugotovili vse glavne karakteristike posameznih kav. Zanimal nas bo izvor in način pridelave surove kave in tudi najboljši način praženja posamezne vrste.

Priložnost, da preizkusite najboljše kave sveta in najdete najboljšo za vaš okus. Da bo preizkušanje še bolj doživeto, vam podarimo KAFETIERO BREAK, priznanega italijanskega proizvajalca BIALETTI. Podjetje s tradicijo, je kafetiero zasnovalo že leta 1933 in vse do danes ostaja vodilni proizvajalec tega nepogrešljivega pripomočka vsake italijanske kuhinje.

1x na mesec boste prejeli 2 vzoreca kave (45g) po našem izboru. Naš izbor bo sestavljen iz najboljših ter najprestižnejših kav sveta, ki bodo sveže pražene, da vam zagotovimo najboljšo aromo in okus. Način priprave oz. mletja izberete sami pred nakupom.

FAQs

Ali so stroški poštnine vključeni?

Vsekakor. Kot naročnik nimate dodatnih stroškov poštnin oz. ostalih stroškov.

Ali kot stranka lahko izbiram katere kave želim poizkušati?

Čar je, da se prepustite in z nami odpotujte v dežele najboljših kav. Skupaj bomo ugotavljali posebnosti posameznih kav ter spoznali nekaj več o načinu pridelave v posameznih državah. Prav lahko se zgodi, da boste izmed 12 kav, ki jih bomo preizkusili, našli tisto vašo najljubšo, ki bo postala vaša vsakodnevna spremljevalka.

Ali z nakupom kavnih vzorcev prihranim?

S poizkušanjem vzorcev kav boste našli sebi najljubšo ob tem pa boste pridobili veliko novega znanja. V izbor bodo vključeni vzorci kav, ki so med najdražjimi na svetu. Poleg pa boste prejeli še kafetiero Break, priznane znamke Bialetti. Prihranili boste tudi na času kupovanja kave, saj vam jo bomo mi vsak mesec poslali. Prihranki in pridobitve na vseh nivojih torej.

Kdaj lahko pričakujem paket?

Vzorce odpošiljamo vsakega 15. do 17. v mesecu.

Koliko porcij kave lahko pripravim iz mesečnega paketa?

V paketu mesečno prejmete po dva vzorca različnih kav. V posameznem vzorcu je 45g kave, kar zadostuje za pripravo šestih espressov. Skupno boste pripravili 12 skodelic kave mesečno.

Kakšni so plačilni pogoji?

Plačilo po predračunu, preko aplikacije Paypal ali po povzetju, pri prevzemu prvega paketa.

Za več informacij se obrnite na info@nanni.si